Aangifte van inkomstenbelasting

Aangifte van inkomstenbelasting

Belastingaangifte doen? Of heeft u hulp nodig bij uw aangifte van inkomstenbelasting? Dan bent u bij Gruijs Administratie op het juiste adres. Gruijs Administratie verzorgt de aangifte van inkomstenbelasting in de regio Barendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Heeft uw twijfels over uw belastingaangifte of weet u niet zeker waar u op moet letten? Dan kan Gruijs Administratie aan de hand van uw persoonlijke situatie advies geven over belangrijke aandachtspunten of aftrekposten. Hierdoor bent u verzekerd van een correcte aangifte. Geen zorgen meer over uw belastingaangifte? Besteed deze dan uit aan Gruis Administratie, wij zijn uw belastingadviseur!

Hulp bij belastingaangifte

Heeft u geen zin, geen tijd of twijfelt u over uw aangifte van inkomstenbelasting? Laat Gruijs Administratie u dan helpen! Het afhandelen van diverse belastingzaken is een specialistisch vak. Hierbij spelen kennis van zaken en de ervaring een belangrijke rol. Wanneer u zelf uw belastingaangifte doet en niet genoeg kennis heeft, kan het zijn dat u belastingvoordelen misloopt! Dit is natuurlijk zonde! Daarnaast is het fijn als u achteraf geen bedragen hoeft af te dragen waar u eerder geen recht op had. Voorkom dat u teveel of te weinig afdraagt en schakel ook daarom een ervaren specialist in.

Wilt u zekerheid dat u niet teveel belasting betaald, en zekerheid dat u van de juiste belastingvoordelen geniet? Neem dan direct contact op met Gruijs Administratie, want wij helpen u hier graag bij!

Zelf uw belastingaangifte doen?

De belastingdienst vult vooraf een aantal gegevens in. Veel mensen controleren dit niet en nemen aan dat de belastingdienst over de correcte gegevens beschikt. Maar niets is minder waar. Gebruikt u bijvoorbeeld een deel van de woning (en de hypothecaire lening) voor professioneel gebruik? Dan is enkel het niet-professionele gedeelte aftrekbaar van uw inkomsten en moet u dat handmatig aanpassen. Waar moet u op letten tijdens het invullen van de aangifte van inkomstenbelasting?

  • Controleren en nog eens controleren! Controleer altijd de vooraf ingevulde gegevens van de Belastingdienst;
  • Fiscaal plan of fiscale voordelen, want u moet weten welke belastingvoordelen u heeft;
  • Bewijsstukken. Zorg hiermee voor een goede administratie.

Belastingaangifte laten doen?

Uw belastingaangifte liever uitbesteden? Wij zijn belastingadviseur in de regio Barendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Wij verzorgen uw aangifte van inkomstenbelasting al vanaf € 74,00. Wilt u informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.