Aangifte omzetbelasting

Nooit meer geld laten liggen bij de aangifte omzetbelasting

Als ondernemer kunt u verschillende aanslagen voor uiteenlopende soorten belasting verwachten. De aangifte omzetbelasting dient u maandelijks, eens in de drie maanden of een keer in het jaar te doen. Gruijs Administratie weet dat u zich als ondernemer het liefste bezighoudt met de ontwikkeling van uw onderneming en daarom nemen wij uw aangifte omzetbelasting graag uit handen.

Uw administratie en de aangifte omzetbelasting

De kans bestaat dat indien u zelf zorgt voor de verplichte omzetbelasting aangifte dat u uw onderneming fiscaal te kort doet. Regeling worden in sommige gevallen verkeerd of helemaal niet toegepast waarbij u geld laat liggen. Wij van Gruijs Administratie nemen deze zorg van u over. U kunt er van op aan dat onze adviseurs altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingwetgeving.
Wij zorgen er voor dat de bijzondere regelingen, zoals onder meer eigen gebruik van de zakelijk auto en/of de kleine ondernemingsregeling, op de juiste wijze worden toegepast. Hiermee wordt voorkomen dat er achteraf nog een zogenaamde suppletie ingediend moet worden en u bijvoorbeeld extra BTW dient af te dragen.

Uw administratie in vertrouwde handen

U kunt er op rekenen dat de aangifte tijdig wordt ingediend bij de belastingdienst, waarbij u tegelijkertijd een overzicht ontvangt zodat u weet wat u wanneer dient te betalen. De belastingdienst is strikt met zowel de ontvangst- als betaaldata. Na een waarschuwing krijgt u als ondernemer direct een boete opgelegd. Door het uitbesteden van uw administratie aan Gruijs Administratie kunt er van op aan dat uw aangiften tijdig worden ingediend. Het laten verzorgen van uw administratie betekent automatisch dat uw boekhouding en financiële huishouding altijd up-to-date zijn. Bovendien kunt u op regelmatige basis financiële informatie of overzichten opvragen en is de jaarrekening snel gereed, we beschikken immers over de nodige gegevens. Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op!