Achterstallige administratie bijwerken

De administratie, van achterstand naar voorsprong

Achterstallige administratie bijwerken is vaak een klus waar u tegenop kijkt. Als ondernemers bent u druk met uw onderneming. U steekt graag alle energie in uw diensten, uw producten en in het contact met de klanten. Voor administratieve zaken blijft er vaak niet voldoende tijd over, wat betekent dat de administratie in de late uurtjes moet worden gedaan en dan is er vaak geen energie om het goed te doen. Maar vaak blijft het werk liggen tot in het weekend, of soms zelfs nog langer, waardoor de stapel steeds groter en groter wordt. Daarbij nemen de zorgen in heftige mate toe, met alle consequenties voor de persoonlijke gezondheid, maar ook die van de onderneming zelf.

De gevaren van een achterstallige administratie

Een administratie die achterloopt is een blok aan het been. Het zou andersom moeten zijn. Als de administratie op orde is, geven de getallen een juist overzicht van de stand van de onderneming. Dit maakt het mogelijk om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen er besluiten worden genomen die de onderneming verder helpen. Kortom, een bijgewerkte administratie is geen last, maar juist een lust voor een gezonde onderneming. Een administratie die achter loopt geeft overigens ook problemen bij de aangiftes van omzet-, vennootschaps– en inkomstenbelasting, en dat leidt weer tot onaangename aanslagen en naheffingen.

Achterstallige administratie bijwerken

Het is tijd om dit probleem van achterlopende administratie aan te pakken! Als het werk te hoog is opgestapeld en er simpelweg de tijd en de expertise ontbreekt om het karwei naar behoren te klaren, dan is er één weg over om uit de misère te komen: besteed het uit! Gruijs Administratie heeft voor u de juiste boekhouder die de achterstallige administratie kan bijwerken. Met deskundigheid en nauwkeurigheid wordt het karwei aangepakt en wordt alles bij de tijd gebracht. Achterstallige administratie bijwerken maakt de getallen weer inzichtelijk. Dit zorgt dat u weer alle aandacht hebt voor het ondernemen zelf.

Benieuwd wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door ons contactformulier in te vullen!