Bezwaarschrift opstellen

Bezwaarschrift opstellen

Een bezwaarschrift opstellen, hoe moet dat gebeuren en hoe kunnen wij als administratiekantoor daarbij helpen?

In het kort

Een bezwaarschrift opstellen gebeurt bij bezwaar tegen een genomen beslissing, dat allereerst. Maar hoe zorgt u ervoor dat u onder woorden brengt wat u onder woorden wilt brengen en hoe gaat dat dan volgens de regelgeving?

Bezwaarschrift opstellen

De regelgeving is hier te kort om in één keer uit te leggen. Voor een uitgebreid advies over het opstellen van een bezwaarschrift raden wij u dus aan om contact op te nemen over uw zaak. Er zijn namelijk meer dan 10 verschillende onderwerpen waarover u bezwaar kunt maken, waaronder de BTW een grote post is. Een bezwaar kan op allerlei manieren gebeuren en wij kunnen op allerlei manieren daarbij helpen.

Doet u het zelf, bijvoorbeeld voor een verkeersboete? Dan zijn dit bijvoorbeeld al de algemene voorwaarden: de reden voor bezwaar, algemene gegevens waaronder naam en adres, de datum van uw brief en een handtekening. Een kopie van de beschikking is verplicht, evenals het opschrijven van uw rekeningnummer in de brief.

In geval van besluit dat uw bezwaar wordt goedgekeurd, ontvangt u het verschuldigde bedrag retour. Het is dus van belang dat u een bezwaarschrift, van welke soort dan ook, altijd zo gedetailleerd uitwerkt als mogelijk is. Tegelijkertijd wilt u het kort en bondig houden.

Gruijs Administratie helpt u

Heeft u een gecompliceerde zaak? Ook hier nemen wij werk uit handen en zorgen voor een totale accurate afwerking van uw bezwaarschrift, of voorzien wij u van advies. Met het oog op accuraatheid en detail zorgen wij dat uw bezwaarschrift compleet is. Op een vrijblijvende offerte ontvangt u zo snel mogelijk een reactie en bieden wij aan wat wij kunnen doen. Heeft u al een bezwaarschrift maar zien u door het bomen het bos niet meer, of wilt u hem even laten controleren? Ook dat kan bij ons.

U kunt contact opnemen door een bericht achter te laten via ons contactformulier. Wij zijn uw graag van dienst!