Freelance boekhouder

Freelance boekhouder

Vaak is het handig om de boekhouding van uw bedrijf of uzelf uit te besteden aan een boekhouder. Het is namelijk vaak erg veel werk om allerlei papieren in orde te brengen en administratie bij te houden en neemt doorgaans ook veel tijd in beslag. U kunt er dan voor kiezen om een freelance boekhouder in te huren of te kiezen voor een administratiekantoor. Wij verzorgen onze financiële diensten in de omgeving van Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht.

Kwaliteit, snel en flexibel

Door met ons, Gruijs Administratie, in zee te gaan maakt u altijd de juiste keuze. Wij zijn zowel freelance als regulier administratiekantoor inzetbaar. Ook voor kleinere opdrachten kan het nodig zijn om externe personen voor een kortere tijd in te huren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij ziekte of zwangerschap van een werknemer. Vaak hoeft dit maar voor een onbepaalde tijd en op korte termijn dus dan biedt Gruijs Administratie als uw interim boekhouder de perfecte oplossing.

Bij een goede overbrugging van de tijdelijke overdracht van de administratiewerkzaamheden tussen de vaste boekhouder en de freelance boekhouder, blijven de werkzaamheden en de kosten op een minimaal niveau. Als een plaatsvervangende boekhouder niet van tevoren in te plannen is, bijvoorbeeld bij onverwachte ziekte of bij een medisch noodgeval, is het mogelijk om Gruijs Administratie als interim boekhouder in te huren voor tijdelijke versterking van het team. Wij zijn namelijk erg flexibel met onze  werkzaamheden en kunnen ook situaties met spoed uitstekend afhandelen.

Extra controle

Een andere vaak genoemde reden voor het inhuren van een interim boekhouder is om een extra controle van de boekhouding uit te voeren. Het kan voorkomen dat er door een vaste boekhouder bepaalde dingen over het hoofd worden gezien, of op bepaalde gebieden niet gespecialiseerd genoeg is. Door Gruijs Administratie (tijdelijk) in te huren kunnen de laatste puntjes op de i worden gezet zodat uw boekhouding weer piekfijn in orde is.

Meer informatie over Gruijs Administratie als uw freelance boekhouder of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!