Jaarrekening opstellen

Jaarrekening opstellen? Gruijs Administratie helpt u graag

De jaarrekening of het jaarverslag is een financieel eindverslag met betrekking tot uw onderneming. U stelt het jaarverslag ieder jaar op om een duidelijk beeld te krijgen van wat u met uw bedrijf heeft gedaan in het betreffende boekjaar. Dit overzicht gebruikt u niet alleen voor uzelf, maar ook voor de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Deze organisaties nemen uw jaarverslag over, zodat zij een duidelijk beeld krijgen van de prestaties en financiële gegevens van uw bedrijf. Daarom is een jaarrekening opstellen van groot belang.

Een jaarrekening opstellen: besteed het uit aan een expert

Het samenstellen van een jaarrekening lijkt misschien eenvoudig, maar dit is niet zo gemakkelijk als u denkt. Zo moet de jaarrekening niet alleen een specifieke indeling hebben, maar moet ook alle financiële informatie van uw bedrijf in het verslag opgenomen worden. Heeft u nog nooit een jaarverslag opgesteld, dan is de kans groot dat u dit verkeerd doet of dat u bepaalde informatie vergeet te delen in het document.

Heeft u hulp nodig met uw jaarrekening opstellen? Dan bent u bij Gruijs Administratie aan het juiste adres voor jaarrekening samenstellen. Gruijs Administratie weet niet alleen welke indeling een goed jaarverslag heeft, maar weet bovendien precies welke elementen aan bod moeten komen in het belangrijke document. Laat u het document door onze specialisten samenstellen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt.

Het controleren van het jaarverslag door Gruijs Administratie

Wilt u uw jaarverslag liever zelf opstellen, maar wilt u wel zeker weten dat u een foutloos bestand publiceert? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw jaarverslag door ons te laten controleren. Kiest u voor jaarrekening controleren door Gruijs Administratie, dan stelt u het document zelf samen en laat u het controleren door onze experts voor een compleet en goed document.

Meer weten over het samenstellen of controleren van uw zakelijke jaarverslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!