Studenten laten veel geld liggen

Studenten laten veel geld liggen

Het is alom bekend dat veel studenten belastinggeld laten liggen. Ben je een student en werk je daarnaast. Kijk dan goed of er loonheffing ingehouden wordt op je salaris. Dit bedrag kan je terugvragen via de aangifte inkomstenbelasting.

Veel studenten weten dit niet en laten soms tot wel duizend euro liggen.

Ben je student en wil je weten of je recht heb op belastingteruggaaf? Laat het ons dan weten. Stuur je jaaropgaaf naar ons via info@gruijs-administratie.nl en wij zoeken het voor je uit.

Mocht je geen geld terug krijgen hoef je ons ook niet te betalen. Voor studenten werken wij namelijk op no cure no pay basis. Lukt het ons wel om een teruggaaf aan te vragen dan brengen we u € 74,00 in rekening voor onze dienst.

Referentie: Focus Arbeidsmarktadvies

Gruijs Administratie heeft vanaf vorig jaar mijn boekhouding overgenomen. Hij heeft hierin erg succesvol werk verricht.

De lijnen met Frank zijn erg kort en hij is accuraat in het uitvoeren van zijn werkzaamheden en de communicatie is prima.

Hij haalt me veel werk uit handen waardoor ik meer tijd heb om mijn eigen beroep  op te pakken.

–Henk Korstanje–

–Focus Arbeidsmarktadvies–

aangifte inkomstenbelasting 2016

Uw aangifte inkomstenbelasting 2016

De aangifte inkomstenbelasting 2016 staat weer voor de deur. De belastingdienst heeft uw aangifte voor zover mogelijk al voor u ingevuld. Het is wel aan u zelf om deze gegevens te controleren. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een juist ingevulde aangifte.

Worstelt u altijd met de aangifte of weet u niet zeker of u de aangifte inkomstenbelasting juist heeft ingevuld? Gruijs Administratie staat ook dit jaar weer voor u klaar. Jaarlijks verzorgen wij vele aangiften zo voordelig mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u niet teveel belasting betaald.

Gebruik maken van onze diensten?

Wilt u gebruik maken van onze diensten en uw aangifte door ons laten invullen en versturen? Neem dan contact met ons op via info@gruijs-administratie.nl of per telefoon op 06-38317045

Wij verzorgen uw aangifte vanaf € 74,00 per persoon.