Over ons

Over Gruijs Administratie

Bent u op zoek naar iemand die orde brengt in uw schoenendoos vol met bonnetjes? Zoekt u een administratieve specialist die u als (startende) ondernemer de juiste ondersteuning kan bieden bij het opzetten en bijhouden van uw administratie? Wilt u voor uw bedrijf een jaarrekening op laten stellen of zoekt u juist een specialist voor uw belastingaangifte? Bij Gruijs Administratie bent u aan het juiste adres.

Gruijs Administratie is een ambitieus bedrijf en gevestigd in Ridderkerk. Ons administratiekantoor begeleidt klanten in alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Gruijs Administratie staat voor u klaar wanneer u het schikt. Indien u dat wenst is het ook mogelijk om buiten kantoortijden, bij u thuis of op ons/uw kantoor een afspraak te maken.

De administratie, de jaarrekening en de belastingaangifte zijn voor u als ondernemer of particulier noodzakelijk en vaak ook tijdrovend. Wij kunnen uw administratie, jaarrekening en uw belastingaangifte uit handen nemen. U houdt zo meer tijd over voor u zelf of voor uw eigen onderneming.

Wij verzorgen uw administratie en voorzien u van al onze adviezen al vanaf € 850,- per jaar.

Onze diensten bestaan onder meer uit

  • Opzetten en periodiek verwerken van de administratie
  • Verzorgen van diverse belastingaangiftes en correspondentie met de belastingdienst
  • Opstellen jaarrekening/jaaraangifte

Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor uw administratie met een persoonlijke aanpak?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor het uitbesteden van uw administratie.