Referenties

Referenties

Verkeersschool Sleeking

“Gruijs administratie verzorgt nu ruim twee jaar onze administratie en boekhouding naar volle tevredenheid. Als rijschoolhouder zijn er toch wat specifieke spelregels en Frank is erg thuis in de rijschoolwereld. Bij kleine of grotere vraagstukken is er altijd een helder en duidelijk advies. 

De digitale administratie is keurig verzorgd, erg handig en overzichtelijk. Ook vrijblijvende adviezen of verbeteringen worden gegeven!”

– John Sleeking, Verkeersschool Sleeking

Website: http://www.verkeersschoolsleeking.nl/

Autorijschool Erik Leenheer

“Ook als ZZP’er ben je bij Gruijs Administratie op het juiste adres.

Frank Gruijs neemt je veel werk uit handen zodat je als ZZP’er meer tijd over hebt om te doen waar je echt goed in bent, en geen hele zondagen meer kwijt bent aan je administratie. Het geeft je rust als je weet dat je administratie op een goede manier verzorgt wordt.

Je kan Frank altijd om advies vragen, je krijgt heel snel reactie terug.”

– Erik Leenheer, Autorijschool Erik Leenheer

Website: https://erikleenheer.nl/

MLM Logistics Support

“Voor Gruijs Administratie maakt het niet uit of het overdag of avond is, want Frank is altijd bereikbaar voor zowel administratieve werkzaamheden als vrijblijvend telefonisch advies.

Doordat Gruijs Administratie een passend aanbod heeft voor startende ondernemers en graag meedenkt over de juiste administratie en de bijpassende regelgeving maakt dat Gruijs Administratie voor MLM Logistics Support het juiste administratiekantoor en de juiste zakenpartner.”

– Michelle Marsé, MLM Logistics Support

Website: www.mlmlogisticssupport.nl

Square Vector

“Gruijs Administratie heeft er voor gezorgd dat mijn boekhouding weer helemaal bijgewerkt is, en dat ook zal blijven.

Daarnaast denkt Frank altijd met je mee, en is altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Frank heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik veel tijd bespaar met mijn boekhouding, maar door zijn actuele kennis van de belastingregels heb ik ook kunnen besparen op mijn belastingaangiftes.”

– Tristan van Noorloos, Square Vector

Website: www.squarevector.nl

 

Focus Arbeidsmarktadvies

“Gruijs Administratie heeft vanaf vorig jaar mijn boekhouding overgenomen. Hij heeft hierin erg succesvol werk verricht.

De lijnen met Frank zijn erg kort en hij is accuraat in het uitvoeren van zijn werkzaamheden en de communicatie is prima. Hij haalt me veel werk uit handen waardoor ik meer tijd heb om mijn eigen beroep  op te pakken.”

– Henk Korstanje, Focus Arbeidsmarktadvies

Website: www.focus-arbeidsmarktadvies.nl

 

DJ Dawillyboy

DJ DAWILLYBOY

Gruijs Administratie doet mijn belastingaangifte al wat jaren en daar ben ik erg over te spreken.
Voor alle vragen kan je bij Dhr. Gruijs terecht.
Hij kan het ook nog eens in begrijpelijke taal verwoorden, waardoor je het makkelijk kan begrijpen. Zeker een aanrader!

– Wilco Stolk / DJ DaWillyBoy

Website: http://dawillyboy.nl/ 

Mondiaal logopedie

Mondiaal Logopedie

Vol vertrouwen hebben we onze boekhouding aan Frank overgedragen; Frank is betrouwbaar, accuraat, heeft alles snel af en is altijd goed bereikbaar. We kunnen onze financiële vragen bij hem neerleggen. Hij is goed in staat softwareprogramma’s die voor hem onbekend zijn te begrijpen en er volledig zelfstandig mee te werken. Ik raad alle kleine ondernemers aan de boekhouding door Frank te laten doen!

– Drs. Wendelien van Rhee / Mondiaal Logopedie

Website: https://www.mondiaallogopedie.nl/