Startende ondernemers

Startende ondernemers

Het begin van het nieuwe jaar is altijd een ideale tijd om een nieuwe onderneming te starten of ZZP’er te worden. Je profiteert namelijk dan optimaal van alle voordelen die bij een startende onderneming komen kijken. Wat veel mensen niet weten is dat op het moment dat het bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel het eerste jaar van je voordelen direct ingaat. Of je nu in januari of december start, je kortingen en voordelen zijn alleen dat jaar nog geldig. Voor startende ondernemers is het dus ideaal om zo vroeg mogelijk in het jaar te beginnen zodat je zo lang mogelijk kan profiteren van de voordelen.

Gruijs Administratie staat klaar voor startende ondernemers

Bij Gruijs Administratie Ridderkerk kunnen startende ondernemers terecht voor een volledig pakket om hun administratie uit te bestreden. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke benadering waardoor u als ondernemer er altijd zeker van bent dat uw administratie de aandacht krijgt wat het verdiend. Daarnaast kunnen wij u altijd bijstaan en advies geven met betrekking tot eventuele kortingen en andere voordelen die te behalen zijn. Een volledig pakket bestaat bij ons uit:

  • Periodiek bijwerken van de administratie
  • Verzorgen aangifte omzetbelasting
  • Opstellen jaarrekening
  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting
  • Fiscaal advies

Winteractie! Ontvang nu maar liefst 20% korting op uw eerste jaar!

Wanneer u zich als startende ondernemer / ZZP’er voor 1 februari aanmeld als nieuwe klant bij Gruijs Administratie en uw volledige administratie aan ons uit besteed (zie het volledige pakker hierboven) ontvangt u maar liefst 20% korting op uw gehele eerste jaar! Is dat nog niet een lekker begin van uw nieuwe onderneming?

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner die uw administratie met zorg en precisie kan verzorgen, dan zit u goed bij Gruijs Administratie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw startende onderneming? Neem dan nu contact met ons op en misschien mogen wij u binnenkort verwelkomen als nieuwe klant!