Zakelijk

Administratiekantoor Ridderkerk

Gruijs Administratie in Ridderkerk verzorgt de administratie voor ondernemingen in de omgeving van Zwijndrecht, Barendrecht en Dordrecht.
Als ondernemer wilt u vooral bezig zijn met zaken doen. Doen waar u goed in bent en energie van krijgt. Het voeren van de administratie heeft daarom vaak niet de prioriteit. Toch is een goede administratie de basis voor elk gezond bedrijf. Goed zicht hebben in de financiële situatie van uw onderneming is belangrijk om (tijdig) zakelijke beslissingen te nemen.

Het verzorgen van administraties voor kleine ondernemingen is wel onze core business. Met een gerust hart kunt u uw administratie aan ons uitbesteden. Wij verwerken elke periode al uw gegevens in een duidelijk overzicht, zodat u een goed zicht heeft in uw financiële situatie. Ook als u zelf uw administratie verwerkt kunnen wij met u meekijken en advies geven.

Onze werkwijze is erop gericht dat u zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan uw administratie en er financieel het maximale uit haalt.  

Wij verzorgen uw administratie en voorzien u van al onze adviezen al vanaf € 850,- per jaar.

Ons administratiekantoor in Ridderkerk verzorgt onder andere;

Fiscale diensten

Overige diensten

Meer informatie over ons administratiekantoor in Ridderkerk?

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Wilt u meer informatie krijgen over de dienstverlening bij het uitbesteden van de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.